Jobba med oss

Här listar vi våra aktuella jobberbjudanden.

Vi på Quality Care är måna om både personal och kunder och vill därför kunna erbjuda en rad specialistområden med en bred kompetenskrets.

2018-11-06

Vi söker

Specialistläkare

Om oss

Quality Care är en helt privat driven specialistläkarmottagning och ackrediterad företagshälsovård, belägen på Östermalm, i Stockholm

Våra kunder är svenska och internationella försäkringsbolag och privatpersoner, samt företag.

Vi gör nu under hösten en ytterligare expansion av vår verksamhet och söker därför kompletterande läkartjänster.

Om tjänsten

Till vår Specialistläkarmottagning söker vi specialistläkare företrädesvis inom allmän medicin, kardiologi, neurologi, reumatologi, gynekologi. Även andra specialiteter kan vara av intresse.
Våra lokaler är anpassade till den verksamhet vi bedriver och skiljer sig mycket gentemot traditionella vårdmiljöer.
Vi har en trivsam och sammanhållen medarbetarstab och är måna om att denna anda skall bibehållas och gärna utvecklas. Vi ställer därför höga krav på att nya medarbetare skall kunna arbeta i team och värdesätta alla kuggar och funktioner i vår verksamhet. Att vara delaktig och bidra till vår utveckling och vårt varumärke ser vi som mycket positivt.

Är du intresserad?

Vill du arbeta med oss? Skriv ett personligt brev om dig själv och din bakgrund samt dina tankar med vad du kan bidra med och vad du förväntar dig av oss. Bifoga CV samt referenser och skicka till oss.

Har du ytterligare frågor är du självklart välkommen att höra av dig – mejla oss i så fall på info@quality-care.se så återkommer vi inom kort.

Du kan även kontakta vår verksamhetschef Ewa Berg för mer information, tel. 08-428 426 00, mobil.070-8353011

Välkommen med din intresseanmälan!

Skulle du vilja arbeta hos oss, eller ha ett samarbete med oss? Skicka gärna in en

Spontanansökan

Känner du att du skulle vara en stor tillgång till vår verksamhet? Du kanske driver annan verksamhet och ser möjliga synergier med oss. Skicka då in en intresseanmälan till oss. Vi sparar då din anmälan och hör av oss till dig.

När en tjänst blir ledig, ber vi dig skicka in ditt fullständiga CV och komma förbi på ett personligt möte