Jobba med oss

Här listar vi våra aktuella jobberbjudanden.

Vi på Quality Care är måna om både personal och kunder och vill därför kunna erbjuda en rad specialistområden med en bred kompetenskrets.

2019-12-04

Vi söker

 • Specialistläkare

 • Företagssköterska

 • Sjuksköterska

 • Medicinsk sekreterare/administrativt proffs

Specialistläkare

Om oss

Quality Care är en helt privat driven specialistläkarmottagning och ackrediterad företagshälsovård, belägen på Östermalm, i Stockholm

Våra kunder är svenska och internationella försäkringsbolag och privatpersoner, samt företag.

Vi gör nu under hösten en ytterligare expansion av vår verksamhet och söker därför kompletterande läkartjänster.

Om tjänsten

Till vår Specialistläkarmottagning söker vi specialistläkare företrädesvis inom allmän medicin, kardiologi, neurologi, reumatologi, gynekologi. Även andra specialiteter kan vara av intresse.
Våra lokaler är anpassade till den verksamhet vi bedriver och skiljer sig mycket gentemot traditionella vårdmiljöer.
Vi har en trivsam och sammanhållen medarbetarstab och är måna om att denna anda skall bibehållas och gärna utvecklas. Vi ställer därför höga krav på att nya medarbetare skall kunna arbeta i team och värdesätta alla kuggar och funktioner i vår verksamhet. Att vara delaktig och bidra till vår utveckling och vårt varumärke ser vi som mycket positivt.

Är du intresserad?

Vill du arbeta med oss? Skriv ett personligt brev om dig själv och din bakgrund samt dina tankar med vad du kan bidra med och vad du förväntar dig av oss. Bifoga CV samt referenser och skicka till oss.

Har du ytterligare frågor är du självklart välkommen att höra av dig – mejla oss i så fall på info@quality-care.se så återkommer vi inom kort.

Du kan även kontakta vår verksamhetschef Lars-Göran Kjellin för mer information, tel. 08-428 426 00, eller info@quality-care.se

Företagssköterska

Företagssköterska med flerårig erfarenhet, gärna med utbildning i HPI, krishantering, ABC/HLR och hjärtstartare m.m. och som tycker det är spännande och roligt med egna insatser i form av utbildningar, föreläsningar etc.

Du är en nyckelmedarbetare hos oss i vårt arbete att utveckla vår företagshälsa och få detta affärsområde hos oss att växa. Våra målgrupper är framför allt små och medelstora företag där de främsta arbetsmiljöfrågorna och hälsofrågorna är ergonomi, psykosocial hälsa samt levnadsvanor. Detta är grunden för vårt tjänsteutbud och sättet att arbeta.

Du behöver vara drivande och självgående, inte vara rädd att ta egna initiativ och driva frågor samtidigt som du är en del av vårt team såväl inom affärsområdet företagshälsa som i företaget i övrigt.

Eftersom vi nu är i en mycket expansiv fas är vi flexibla gällande omfattning av anställning – 50-100%

Övergripande roll

 • Verksamhetsansvarig för affärsområdet företagshälsa i företaget
 • Vara med i företagets ledningsgrupp tillsammans med övriga verksamhetsansvariga (Specialistsjukvård och Premium), vd och medicinskt ansvarig läkare

Arbetsuppgifter

 • Tjänstgöra som företagssköterska med sedvanliga arbetsuppgifter och roller
 • Vara kontaktansvarig gentemot företag och samarbetspartners
 • Delaktig i marknads- och säljarbetet
 • Utföra hälsoundersökningar och hälsoprofiler
 • Vara med i återrapportering av resultat
 • Delaktig i rehabiliteringsarbetet
 • Hålla utbildningar inom ABC/HLR, hjärtstartare m.m.
 • Samordnare avseende underleverantörer av tjänster inom företagshälsa

Hör av dig– mejla oss på info@quality-care.se så återkommer vi inom kort.

Välkommen med din intresseanmälan!

Skulle du vilja arbeta hos oss, eller ha ett samarbete med oss? Skicka gärna in en

Spontanansökan

Känner du att du skulle vara en stor tillgång till vår verksamhet? Du kanske driver annan verksamhet och ser möjliga synergier med oss. Skicka då in en intresseanmälan till oss. Vi sparar då din anmälan och hör av oss till dig.

När en tjänst blir ledig, ber vi dig skicka in ditt fullständiga CV och komma förbi på ett personligt möte