Jobba med oss

Här listar vi våra aktuella jobberbjudanden.

Vi på Quality Care är måna om både personal och kunder och vill därför kunna erbjuda en rad specialistområden med en bred kompetenskrets.

2021-03-25

NU REKRYTERAR VI LÄKARE OCH SJUKSKÖTERSKOR

Till vår företagshälsa och specialistläkarmottagning söker vi läkarkollegor som vill vara med i ett entreprenörsföretag. Just nu förbereder vi för att ta ny fart och expansion. Vi söker därför nya medarbetare till våra verksamheter.

Vi söker:

• Företagsläkare

Vi söker dig som är en erfaren och drivande företagsläkare, gärna specialist inom allmänmedicin/internmedicin. Ett extra plus om du utöver din roll som företagsläkare även är intresserad av att tjänstgöra som specialistläkare gentemot våra företagskunder, försäkringsbolag och privatkunder. Du kan arbeta som anställd eller via eget företag enstaka dagar eller på hel/deltid.

• Specialistläkare

Vi söker dig som är specialistläkare, företrädesvis inom medicinska specialiteter för tjänstgöring enstaka dagar eller på hel/deltid. Du kan arbeta som anställd eller via eget företag.

• Specialistläkare till vår Premium-mottagning

Vi söker dig som är erfaren specialistläkare inom allmän och/eller internmedicinsk specialitet med erfarenhet och intresse av proaktiv hälsa. Vi arbetar med avancerade hälsoundersökningar samt erbjuder ett abonnemang gällande tillgång till läkare hos oss.

• Företagssköterska

Vi söker dig som är företagssköterska med intresse av provaktiv hälsa. Vår målgrupp är mindre företag, kontorsföretag, entreprenörsföretag. Vi är en liten företagshälsa som nu skall expandera. Intresset för våra tjänster är stort och du får en aktiv roll även i marknadsföringsarbetet. Fördel om du har utbildningar inom Hälsoprofil, ABC/HLR.

• Medicinsk sekreterare

Vi har nu behov av dig som kan ta ett ansvar för såväl administration, som intern ekonomihantering framför allt inom företagshälsan och backa upp vårt team. I arbetet ingår kundkontakter och planering tillsammans ,med våra samarbetspartners.

Välkommen med din ansökan

Vill du vara med och utveckla ett spännande vårdkoncept där vi dessutom arbetar mycket proaktivt? Här finns många utmaningar och en spännande framtid.

Mejla din ansökan till Monica.hedberg@quality-care.se

Vår verksamhet

Företagshälsan

Vår företagshälsa riktar sig framför allt till mindre och medelstora tjänsteföretag och entreprenörsföretag. Vi har även en specialinriktning gentemot företag inom kultur, teater, filmproduktion där vi byggt upp specialkompetenser kopplat till annorlunda och föränderlig arbetsmiljö.

Specialistläkarmottagningen

Vår specialistläkarmottagning är en viktig resurs gentemot våra företag och deras anställda. Vi är även leverantörer av specialistsjukvård till flertalet försäkringsbolag såväl svenska som internationella. Vår kundgrupp blir dessutom alltmer internationell.

Det finns många utmaningar och en spännande framtid för dig som läkare som vill vara med att utveckla ett spännande vårdkoncept där vi dessutom arbetar mycket proaktivt.

Premium

Vi riktar oss dels till företagsledare, ledningsgrupper, chefer och vd med ett specifikt hälsokoncept anpassat för dem. Det är ett abonnemang som består av en årlig omfattande och bred hälsoundersökning som tar upp hälsans olika aspekter samt tillgång till hälsoexpertis och läkare inom Quality Care.

Avancerade hälsoundersökningar med speciell inriktning på att förebygga och hitta tidiga signaler på hjärt- och kärslsjukdom och cancer. Hälsoundersökningarna är av olika typer och storlek, där hjärt- och kärlundersökningar samt magnetkamera screening ingår.

Skulle du vilja arbeta hos oss, eller ha ett samarbete med oss? Skicka gärna in en

Spontanansökan

Känner du att du skulle vara en stor tillgång till vår verksamhet? Du kanske driver annan verksamhet och ser möjliga synergier med oss. Skicka då in en intresseanmälan till oss. Vi sparar då din anmälan och hör av oss till dig.

När en tjänst blir ledig, ber vi dig skicka in ditt fullständiga CV och komma förbi på ett personligt möte