Jobba med oss

Här listar vi våra aktuella jobberbjudanden

Vi på Quality Care är måna om både personal och kunder och vill därför kunna erbjuda en rad specialistområden med en bred kompetenskrets.

2021-12-08

Nu rekryterar vi läkare och sjuksköterskor

Till vår företagshälsa och specialistläkarmottagning söker vi läkarkollegor som vill vara med i ett entreprenörsföretag. Just nu förbereder vi för att ta ny fart och expansion. Vi söker därför nya medarbetare till våra verksamheter.

Vi söker:

Specialistläkare

Vi är nu redo att komplettera vår specialistläkarmottagning och söker dig som är specialistläkare inom ortopedi och gynekologi för tjänstgöring enstaka dagar eller på hel/deltid. Du kan arbeta som anställd eller via eget företag. Du blir en i vårt fantastiska team av specialister inom en rad områden.

Specialistläkare till vår Premium-mottagning

Vi söker dig som är erfaren specialistläkare inom allmän och/eller internmedicinsk specialitet med erfarenhet och intresse av proaktiv hälsa. Vi arbetar med avancerade hälsoundersökningar samt erbjuder ett abonnemang gällande tillgång till läkare hos oss.

Företagssköterska

Vi söker dig som är företagssköterska med intresse av provaktiv hälsa. Vår målgrupp är mindre företag, kontorsföretag, entreprenörsföretag. Vi är en liten företagshälsa som nu skall expandera. Intresset för våra tjänster är stort och du får en aktiv roll även i marknadsföringsarbetet. Fördel om du har utbildningar inom Hälsoprofil, ABC/HLR.

Välkommen med din ansökan

Vill du vara med och utveckla ett spännande vårdkoncept där vi dessutom arbetar mycket proaktivt? Här finns många utmaningar och en spännande framtid.

Mejla din ansökan till Monica.hedberg@quality-care.se eller till lg.kjellin@quality-care.se

Vår verksamhet

Företagshälsan

Vår företagshälsa riktar sig framför allt till mindre och medelstora tjänsteföretag och entreprenörsföretag. Vi har även en specialinriktning gentemot företag inom kultur, teater, filmproduktion där vi byggt upp specialkompetenser kopplat till annorlunda och föränderlig arbetsmiljö.

Specialistläkarmottagningen

Vår specialistläkarmottagning är en viktig resurs gentemot våra företag och deras anställda. Vi är även leverantörer av specialistsjukvård till flertalet försäkringsbolag såväl svenska som internationella. Vår kundgrupp blir dessutom alltmer internationell.

Det finns många utmaningar och en spännande framtid för dig som läkare som vill vara med att utveckla ett spännande vårdkoncept där vi dessutom arbetar mycket proaktivt.

Premium

Vi riktar oss dels till företagsledare, ledningsgrupper, chefer och vd med ett specifikt hälsokoncept anpassat för dem. Det är ett abonnemang som består av en årlig omfattande och bred hälsoundersökning som tar upp hälsans olika aspekter samt tillgång till hälsoexpertis och läkare inom Quality Care.

Avancerade hälsoundersökningar med speciell inriktning på att förebygga och hitta tidiga signaler på hjärt- och kärslsjukdom och cancer. Hälsoundersökningarna är av olika typer och storlek, där hjärt- och kärlundersökningar samt magnetkamera screening ingår.

Övrigt

Vi planerar att utöka vår mottagningsverksamhet till kvällar och lördagar, varför vi även söker sköterska som vill tjänstgöra dessa tider. Utöver specialistläkare så kommer det även att erbjudas vaccinationer och friskintyg m.m. dessa tider

Skulle du vilja arbeta hos oss, eller ha ett samarbete med oss? Skicka gärna in en spontanansökan!

Känner du att du skulle vara en stor tillgång till vår verksamhet? Du kanske driver annan verksamhet och ser möjliga synergier med oss. Skicka då in en intresseanmälan till oss. Vi sparar då din anmälan och hör av oss till dig.

När en tjänst blir ledig, ber vi dig skicka in ditt fullständiga CV och komma förbi på ett personligt möte.