Jobba med oss

Här listar vi våra aktuella jobberbjudanden.

Vi på Quality Care är måna om både personal och kunder och vill därför kunna erbjuda en rad specialistområden med en bred kompetenskrets.

2020-08-10

NU REKRYTERAR VI LÄKARE

Till vår företagshälsa och specialistläkarmottagning söker vi läkarkollegor som vill vara med i ett entreprenörsföretag som tar ny fart efter vårens och sommarens pandemi.

Vi söker:

• Verksamhetschef och medicinskt ansvarig

Vi söker dig som vill ta ett övergripande ansvar för våra verksamheter. I detta ingår även att tillsammans med företagsledningen utveckla och förädla våra koncept och affärsområden. I denna roll är det en fördel om du är företagsläkare eller specialist inom allmänmedicin.

• Företagsläkare

Vi söker dig som är en erfaren och drivande företagsläkare, gärna specialist inom allmänmedicin/internmedicin. Ett extra plus om du utöver din roll som företagsläkare även är intresserad av att tjänstgöra som specialistläkare gentemot våra företagskunder, försäkringsbolag och privatkunder. Du kan arbeta som anställd eller via eget företag enstaka dagar eller på hel/deltid.

• Specialistläkare

Vi söker dig som är specialistläkare, företrädesvis inom medicinska specialiteter och neurologi, för tjänstgöring enstaka dagar eller på hel/deltid. Du kan arbeta som anställd eller via eget företag.

Vår verksamhet

Företagshälsan

Vår företagshälsa riktar sig framför allt till mindre och medelstora tjänsteföretag och entreprenörsföretag. Vi har även en specialinriktning gentemot företag inom kultur, teater, filmproduktion där vi byggt upp specialkompetenser kopplat till annorlunda och föränderlig arbetsmiljö.

Specialistläkarmottagningen

Vår specialistläkarmottagning är en viktig resurs gentemot våra företag och deras anställda. Vi är även leverantörer av specialistsjukvård till flertalet försäkringsbolag såväl svenska som internationella. Vår kundgrupp blir dessutom alltmer internationell.

Det finns många utmaningar och en spännande framtid för dig som läkare som vill vara med att utveckla ett spännande vårdkoncept där vi dessutom arbetar mycket proaktivt.

Välkommen med din ansökan

Hösten närmar sig snabbt och vi behöver snarast möjligt rekrytera till våra verksamheter för att möta den tilltagande efterfrågan vi står inför. Välkommen!

Mejla din ansökan till lg.kjellin@quality-care.se

Skulle du vilja arbeta hos oss, eller ha ett samarbete med oss? Skicka gärna in en

Spontanansökan

Känner du att du skulle vara en stor tillgång till vår verksamhet? Du kanske driver annan verksamhet och ser möjliga synergier med oss. Skicka då in en intresseanmälan till oss. Vi sparar då din anmälan och hör av oss till dig.

När en tjänst blir ledig, ber vi dig skicka in ditt fullständiga CV och komma förbi på ett personligt möte